Avancerad hudvård

Vi erbjuder ett brett utbud av korrigerande behandlingar och avancerad problemlösning för rosacea, acne, åldrad hud samt jobbar med förebyggande och bevarande hudvård

behandlingarna utförs med specialiserade medicinteknöinska produkter som på en högre cellnivå stimulerar hudens funktioner för att bevara optimal hudhälsa.

 

Mesoterapi

En nålfri behandling där hudens produktion av kollagen och elastin stimuleras med elektromagnetisk energi. Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts hudens celler i biologisk stress, cellmembranet öppnas upp och specialserum slussas ned.  Behandlingen är helt smärtfri, passar alla hudtyper och kan göras året om.

I behandling ingår rengöring, peeling med AHA-syra, specialserum, specialmask med hyaluronsyra.

55 min 1200:-

 

 

Enerpeel

Enerpeel är en medicinteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschande till mer korrigerande behandlingar. Med ett brett peeling-utbud anpassar vi för ditt individuella behov och ger din hud bästa förutsättningarna.

Kur:

Behandlingarna utförs med fördel som kur om 4-6 behandlingar eller som komplettering till ansiktsbehandling (Ansiktsbehandling Medical). Enstaka behandling ger allmän uppfräschning samt underhåll och bevaring av hudens ungdomliga fräschör. Rekommenderad underhållsbehandling 1 gång varannan månad.

ENERPEEL – KEMISKA PEELS 1,095:-

– Akne/Fet/Oren hud

– Rosacea/Känslig/Rodnad hud

– Pigmenteringar/Solskadad hud

– AntiAge – Fukt

– AntiAge – Hals/Dekolletagebehandling

– AntiAge – Handbehandling

 

Nålfri biorevitalisering PRX-T33

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.

PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital.

Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med Microneedling.

PRX T33 Fore Efter Webb


Ansikte

  • Rynkor och linjer
  • Torr hud
  • Förlorad fasthet och elasticitet
  • Nedsatt fyllighet
  • Ojämna pigmenteringar
  • Ljusåldrad hud
  • Ärrbildningar

Kropp

  • Åldrad hud hals, dekolletage och händer

PRX-T33 – 1,995:-/ behandling

Kur 4 ggr- 1500:-

 

Microneedling e-DERMASTAMP®

E Dermastamp

Med elektronisk e-DERMASTAMP® behandlar vi med senaste teknologin för Microneedling. Med upp till 900 kanaler/sek perforeras huden och en microblödning stimulerar hudens naturliga läknings- och reparationsprocess. Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som ”Full Face” behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt.

e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket ”boostar” och vitaliserar huden med fukt.

Kur:
En kur omfattar vanligtvis 4 behandlingar med 2-4 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila. Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

Med e-DERMASTAMP® behandlar vi:
Åldrad hud, Rynkor och Linjer, Ärr, Ytlig strukturförändring, Pigmenteringar, Ytliga kärl, etc.

Givetvis används enbart sterila engångsinstrument!

munrynkor 695:-

ögonrynkor 895:-

mun och ögon 1395:-

ansikte 1800:-

ansikte och dekolletage 2300:-