Ansiktsbehandlingar

Traditionella ansiktsbehandlingar

Ansiktsrengöring
Har du problem med pormaskar? En djuprengörande och vårdande behandling gör din hud ren och fräsch igen. Rengöring, peeling, ånga och portömning, rengörande mask.
55 min 895:-

AHA- ansiktsrengöring
Ansiktsrengöring med en 40 % -ig AHA-ampull istället för peeling. För dig som vill ha en extra rengörande och uppfräschande behandling
55 min 995:-

Klassisk ansiktsbehandling
En djuprengörande och vårdande behandling med rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, massage, mask, handmassage.
1 tim 25 min 1000:-

AHA- Klassisk ansiktsbehandling
Vår klassiska ansiktsbehandling men med AHA-ampull istället för peeling. För dig som vill ha en extra rengörande och uppfräschande behandling
1 tim 25 min 1100:-

OBS! Har du känslig hud med ytliga blodkärl så rekommenderar vi Biolines Specialbehandling Desense.

Ryggrengöring
Djuprengörande och utrensande behandling för ryggen. Rengöring, Peeling, massage med essentiella oljor som är bakteriedödande och motverkar ny acne. Avslutande lermask.
55 min 895:-

Ansiktsmassage/lymfdränage
25 min 450:-

 

Decleor

Aroma Mosaic
Aroma massage- avslappnande aromatisk ansiktsbehandling
Unika massagetekniker med naturliga aromessenser resulterar i totalt välbefinnande. Behandlingen anpassas efter hudtyp. I behandlingen ingår: rengöring, aromapressur, aromadränage, aromatisk massage, avslutande creme.
30 min 495:-

Aromaplastie- klassisk aromatisk ansiktsbehandling
Aromaplastie-mask är en 100 % naturlig skönhetscoctail av vitaminer och proteiner som återupplivar huden och mättar den med fukt. Behandlingen anpassas efter hudtyp.
I behandlingen ingår: dubbelrengöring, peeling, ånga och portömning, aromapressur, aromadränage, aromatisk massage, 100 % multivitamin mask,  avslutande creme.
1 tim 25 min 1050:-

Aroma expert - resultatinriktad ansiktsbehandling.
Den ultimata ansiktsbehandlingen med kraftfulla och aktiva ingredienser. Ger direkta och synbara resultat. Behandlingen anpassas efter hudtyp. I behandlingen ingår: dubbelrengöring, peeling, ånga och portömning, aromapressur, aromadränage, aromatisk massage, specialmask efter hudtyp, avslutande creme.
1 tim 25 min 1150:-

 

Biolines kurbehandlingar

Desense ansiktsbehandling
Är din hud känslig? Vill du reducera dina ytliga blodkärl? Biolines unika behandling ger dig resultat som är omöjliga att uppnå med någon annan behandling. Kan utföras som en kur om 5 behandlingar 1 gång/vecka eller som en enstaka behandling.
45 min 750:-

Desense ansiktsbehandling med portömning
Samma som ovan men med portömning
60  min 895:-

AHA-behandling
Har du orenheter och pormaskar? Då är det en AHA- behandling din hud behöver. Även perfekt som en förbehandling till alla andra kurbehandlingar. Utförs som en kur om 6-8 behandlingar 1 gång/vecka eller som en uppfräschande behandling när du behöver det.
25 min 450:-
AHA-Kur 395:-

Supreme Skin Filler
Känns din hud slapp och livlös? Biolines uppstramande behandling minskar rynkor och linjer samt ökar elasticitet och fasthet. Kan göras som en kur om 5 beh.1-2 ggr/vecka eller som en enstaka behandling inför fest.
55 min 1050:-
Supreme Skin Filler kur 850:-

Ögonbehandling
Mild behandling för ögonpartiet. Påsar och svullnader dämpas och rynkor reduceras. Huden runt ögonen stärks och blir återfuktad.
25 min 450:-

Ögonbehandling i samband med en annan ansiktsbehandling
250:-

Vintage 79 Hydra Intensive
En vårdande och återfuktande behandling som hjälper huden att öka sin fuktdepå och skyddar den mot uttorkning.
55 min 895:-

Vintage 79 Age Defence
En vårdande och närande anti-rynkbehandling som effektivt motverkar hudens åldrande, förbättrar hudens spänst och elasisitet.
55 min 895:-

 

Brynplock ingår i alla ansiktsbehandlingar